Get your own Digital Clock

Followers

Thursday, 29 December 2011

auuu chakkkk (!)

hey hey my blogger's ^_^
lame ta update this blog,rindu pulak rase...hee 
amacam holiday korang ? best ta ??? hmm,holiday aku biase biase je..ta best mane pon =(
duduk rumah je jage adik adik sebab semua orang busy dengan kerja masing masing...
berape hari je lagi da na buka sekola,malas pulak ase na g..hehe ~
cuti sekola ni memang cuti saja je sebab buku  aku ta pegang langsung,homework pon ta buat...BHAHAHA
terok toi perangai aku kan ? padahal duduk rumah je,bukan buat apa apa pun...
btw,next yaer aku da na masuk upper 6...so,kene lhaa tambahkan stamina dan kuatkan study untuk Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia ( STPM ) ...
huh,macam ta caye pulak ase yang aku da 9teen taun depan..hehe ~
perangai still same dari dulu sampai skunk =)

ok lhaa,tibe tibe mata jadi ngantuk pulak bile update blog ni...hee 
nanti pray for me ok,SAYANG KORANG :*
salam  dari aku,assalamualaikum ~


1 comment:

  1. hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

    ReplyDelete