Get your own Digital Clock

Followers

Saturday, 30 July 2011

MACAM NI KE NAMANYA 'SAYANG' ???

menyesal sangad aku rasa sekarang ni,sedih yang teramat sangad...aku ta tau pulak macam ni penghujung cerita persahabatan aku n dia   :-(


TERIMA KASIH ACONG !!!


kalau aku tau macam ni,baik kita ta payah kenal sejak dulu...aku rasa aku ni macam tempat untuk kau lepaskan emosi kau je,bila kau rasa kau ok kau layan aku p masa kau ta ok,semua menda jadi kucar...kau ingat aku ni ta ada perasaan ke ha ??? bila kau cakap kasar2 n aku,aku sabar je..kao cakap aku SIAL ! aku sabar je walau un dalam hati aku sedih gila bila kao cakap macam uw at aku..macam ni ke kau sayang at aku ??? mesti semua SAYANG tu TIPU je kan ??? kau cakap macam tuh semata mata na sedap kan hati aku je,supaya aku boley teman kau mesej tiap kali kau boring..betul ta ??? aku ingat kita boley jadi kawan, tapi anggapan aku tu semua salah...kau lain sebenarnya,ta macam yang aku fikirkan...bila salah sikit,kau da melenting ! aku tau la awex kao sakit sekarang ni,aku tau jugak yang kao sayang gila gila  at awex kao uw,tapi jangan la campur masalah kao tuhh dengan aku...tengah2 kita ok,tiba tiba kao jadi ta ada mood..pelik jugak aku bila kau macam tuhh,p2 bila aku tanya kau marah aku ke ? kau cakap kau ta marah aku un,tapi nape kau cakap aku sial ? tuh bukan marah ke namanya ??? sampai aku terpaksa bersumpah yang aku tana kacau kao da...AKU CAKAP MACAM TU SEBAB AKU TERASA SANGAD SANGAD DENGAN KAU,rasa fade up un ada jugak coz tiap2 ari mesti na baloh..last2,aku jugak yang kene mengalah n minta maaf..tapi kali ni aku da serik,aku da tana mengalah...ikut la na jadi apa un,aku malas na care da...
um,tape la acong.. aku doa kan kau selalu bahagia dengan awex kao n supaya awex kao cepat sembuh...aku sayang kau sangad sangad sebagai kawan aku,aku hargai sangad sangad persahabatan kita...btw thanks for everything,aku akan ingat ayat yang aku selalu cakap at kau sampai aku mati !
assalamualaikum    :'(


 [ SAYA SELALU ADA UNTUK BIE SAYA ]



sayam sangad at kao BIE !!!

Tuesday, 26 July 2011

inilah lumrah kehidupan

renungkanlah kata kata ini sebab sudah menjadi tabiat manusia mudah lupa.apabila karam di lautan manusia akan berniat di hati,jika terselamat dari lemas mereka menyembelih kambing untuk membuat kenduri kesyukuran.tetapi apabila perahu hampir hampir ke daratan manusia itu bertukar niat untuk sedekah pisang malangnya sebaik kaki menjejaki pasir pantai sekali lagi niat bertukar,kali ini cuma hendak bersedekah kulit pisang bagi makan kambing !

                                      MANUSIA MUDAH LUPA