Get your own Digital Clock

Followers

Thursday, 29 December 2011

auuu chakkkk (!)

hey hey my blogger's ^_^
lame ta update this blog,rindu pulak rase...hee 
amacam holiday korang ? best ta ??? hmm,holiday aku biase biase je..ta best mane pon =(
duduk rumah je jage adik adik sebab semua orang busy dengan kerja masing masing...
berape hari je lagi da na buka sekola,malas pulak ase na g..hehe ~
cuti sekola ni memang cuti saja je sebab buku  aku ta pegang langsung,homework pon ta buat...BHAHAHA
terok toi perangai aku kan ? padahal duduk rumah je,bukan buat apa apa pun...
btw,next yaer aku da na masuk upper 6...so,kene lhaa tambahkan stamina dan kuatkan study untuk Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia ( STPM ) ...
huh,macam ta caye pulak ase yang aku da 9teen taun depan..hehe ~
perangai still same dari dulu sampai skunk =)

ok lhaa,tibe tibe mata jadi ngantuk pulak bile update blog ni...hee 
nanti pray for me ok,SAYANG KORANG :*
salam  dari aku,assalamualaikum ~


Monday, 5 December 2011

♥ new song ♥

assalamualaikum...
hey2,what's up guy's ??? lame jugak ta update blog nih...biasa lhaa,bz dengan sekola...HAHA
new post aku ni adalah lagu kumpulan SEVENTEEN yang bertajuk UNTUK MENCINTAI MU...
maybe ada yang pernah dengar kot,hmm ni lagu lame sebenarnya...tapi aku baru terdengar dari tv,huhu~
lagu ni jugak OST biar mimpi sampai ke bintang...yang akan ditayangkan at astro ria 22/12 ni...
aku tatau lhaa apa yang specialnya lagu ni sampai aku ta boring dengar banyak kali,hehe~
ok lhaa,sampai at sini je...hope korang enjoy k.take care =)
lebiu ♥




apa yang harus aku lakukan

untuk membuat kau mencintaiku
segala upaya tlah kulakukan untukmu



apa yang harus aku temukan
untuk membuat kau menyayangiku
inilah aku yang memilih kau untukku




Reff:
karna aku mencintaimu
dan hatiku hanya untukmu
tak akan menyerah
dan tak kan berhenti mencintaimu



ku berjuang dalam hidupku
untuk selalu memilikimu
seumur hidupku, setulus hatiku
hanya untukmu



Back to Reff



seumur hidupku, setulus hatiku
ooohhhh