Get your own Digital Clock

Followers

Sunday, 29 May 2011

KaRak moViE

tepat jam kol 11 tadi aku,mira n aja g bandor...sampai2 je bandor,kita orang main xplorace ulak coz na cari member mira,HAHA~tengah asyik xplorace tadi,tetiba nmpak pula umi...blake ketor kepala na menyorok balik tiang 7e uw,HAHAHAHAHA~
masa tu jugak a mira nmpak mber dia dari jauh,haishhH~kebetulan yang diharapkan!!!
kita orang un g a at mmber mira uw,uat muka ta malu je naik kete dia..hehe~dipendekkan cerita,nama mmber mira uw afiq aizat(supit)...
sampai sampai je EC,kita orang twos book tiket wayang KARAK pukul 12.30...masa na tgu ntok mcok pawagam uw,dan ag snap2 pic...hehe~
bila buka je lampu bilik no 1 uw,kita orang un masuk a..
masa mula2 cerita uw,kita orang ok je...tapi bila masuk je part tengah,bapok giler nervous aku tengok,menyirap darah aku dengan debaran debaran cerita tu...boley tahan juga a jalan cerita dia tu,enjoy jugak rasa  :)

habis je cerita uw,kita orang gerak g mega ulak...ceblum uw,g mum lu at de'mall..lapor der !!!
habis mum,g karok ulak at box..jumpa la bf aja ckali at c2...habis suara aku coz karok2,haha~cakap un dah serupa apa tah...p2 snap ag ckit pic at situ,hehe~
penat berjalan,kita orang un balik..masa otw balik uw blake cnyap coz kepenatan sangat sangat..


THE END   .......


snap pic afiq.mira.atin.aja

with aja  :)

bersama mira =)

candid !!

No comments:

Post a Comment