Get your own Digital Clock

Followers

Sunday, 29 May 2011

prodata iDoL

tepat jam 9 malam tadi,prodata idol pon mula...perghhh,persaingan dia memang hebat2 blake a...ada yg macam ella,ziana zain,mawi n ramai ag a...tpi hnye 5 owg yg akn t'pilih untuk family day nanti
-adda
-cici
-mad no
-lela & bad
-am
ni semua yang suare power2 unye la,sengit jugak pertandingan ni padahal 10 penyertaaan je pon...hehe~
tapi aku memang tabik spring a at dia owg,tetap maintain n TERBAEKKKK !!!
malam 11 jun nanti dia orang akan b'tanding balik untuk dapat gelaran juara,hope korg succsess yeah :)

ha,ni lagi satu masalah aku...
ada la budak ni,aku tatau la apa yang aku uat at dia sampai dia remove aku daripada friens dia at Fb...padahal masa tu kita orang ok je,ta ada ulak cakap kasar o gaduh2..hm,pelik jugak aku coz sebelum ni aku kira rapat la jugak n dia...haish~
aku pon tatau la na tanya camne da,bila aq request balik..dia ta approve py ceroh,pelik...
um,lau dia baca blog aku  ni..aku juz na minta maaf at dia kalau aku salah k..jangan a uat aku camni,serba salah je rasa :(
sorry ek awak !

No comments:

Post a Comment