Get your own Digital Clock

Followers

Saturday, 6 August 2011

oWaNg RINDU dEkaT aWoK YUNK ! ! !

yunk,,owang rendu sangad sangad at awok..esok awok nak kene g pekan doh,,sampai bila un owang tatau...
sorry la ta boley na join awok buka pose at umah awok arini,,sebab sedare owang nak datang rumah arini...
sorry sangad sangad tau,,awok balik je la n mis fatin awok tuh..next time je owang g umah awok k =)

yunk,,kita kawan je kan ??? awok cakap awok nak kawan je dengan owang,,owang ok je sebab owang ta penah un terpikir na lebih daripada uw walaupun owang sayang awok lebih daripada seowang kawan...owang just na minta supaya awok hargai perasaan sayang owang ni,,itu je yunk !

awok macam ni pun owang da rasa bahagia yunk,,owang sayang awok yunk so owang na awok selau ada untuk owang...owang tana baloh da ngan awok,,owang minta maaf lau owang ada buad saloh dengan awok...


SAYANG AWOK SANGAD SANGAD SANGAD YUNK !!!

No comments:

Post a Comment