Get your own Digital Clock

Followers

Monday, 31 October 2011

give me 2 minutes's unly =)

Pejam celik,pejam celik..sekarang da na sampai akhir tahun da..sekola pun tinggal lagitiga minggu je,lepas tu start lah hari hari yang membosankan di rumah,huhu~
aku pulak kene la bersedia lebih untuk hadapi peperiksaan STPM tahun depan,zz
dengan sikap aku yang macam ni,boleh ke aku berubah and dapat result yang terbaik untuk hidup aku nanti???
let's pray for me guys !!!!!
tinggal 2 paper lagi untuk habiskan exam akhir tahun,then boley lhaa lepak lepak n member at sekola..hee =)
korang ada idea yang best ta untuk cuti sekola ni ??? share lhaa sikit..
memandangkan bulan 11 n 12 ni dijangka banjir di pantai timur,agak terbatas lhaa aktiviti aktiviti yang na dibuat,hadoii
lastly,hope holiday korang terbaekk untok yahun ni..jangan main banjir tau !!
take care,lebiu <3

No comments:

Post a Comment